AVOIN RAAMATTUKOULU

Avoimen raamattukoulun käytyäsi tunnet Raamatun sisällön, saat välineitä tulkita sitä ja osaat soveltaa Raamattua omaan elämääsi.

Avoin raamattukoulu [Arkki] on aikaa itselle ja Jumalalle, irtiotto puristavasta arjesta täysihoidossa pääkaupunkiseudun palvelujen ja kulttuuritarjonnan äärellä.

  • Opiskelet Raamattua osaavien ja luotettavien opettajien johdolla.
  • Keskityt joka viikko yhteen Vanhan testamentin ja yhteen Uuden testamentin kirjaan. Lukuvuoden aikana käyt koko Raamatun läpi.
  • Saat vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiin.
  • Voimistut ja rohkaistut Jumalan sanasta ja uskovien yhteydestä.

Astu mukaan maailmanhistorian suurimpaan kertomukseen viikoksi tai koko lukuvuodeksi.

Opiskelun kustannukset

Opistolla majoittuvan viikkohinta alkaen 155 €. Kuukausihinta alkaen 550 €. Koko lukukaudeksi tuleville syyslukukausi maksaa 1.950 € ja kevätlukukausi 2.350 €. Hinta sisältää opetuksen, oppimateriaalin, ruokailut ja majoituksen kahden hengen huoneissa maanantaista perjantaihin.

Opiston ulkopuolella majoittuvan viikkohinta 98 € ja kuukausihinta 380 €. Koko lukukaudeksi tuleville syyslukukausi maksaa 1.300 € ja kevätlukukausi 1.600 €. Hinta sisältää opetuksen, oppimateriaalin, lounaan ja päiväkahvin.

Tukea opintoihin

Vähintään kaksi viikkoa opiskelevat voivat hakea Kelalta opintotukea. Joissakin tapauksissa opiskelija voi hakea myös Koulutusrahaston aikuiskoulutustukea.

Lisätiedot www.kela.fi ja www.koulutusrahasto.fi tai kysy opintosihteeriltä.

Tule vaikka vain viikoksi!

Jokainen Arkin viikko muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voit tulla myös vain viikoksi. Voit opiskella siis koko vuoden tai tulla mukaan vain sinua itseäsi kiinnostaville viikoille. Monet Arkin ystävät viettävät vuodesta toiseen lomaviikkonsa Raamatun äärellä. Viikkojen tarkemmat sisällöt löydät tämän sivun kurssikalenterista.

Raamatun opiskelun lisäksi sinulla on Raamattuopistolla Kauniaisissa mahdollisuus sielunhoitoon ja virkistäytymiseen pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden parissa. Perussanoman kirjakaupan laajasta valikoimasta voit hankkia hengellistä musiikkia ja kirjallisuutta edullisesti omaan käyttöösi tai vaikkapa tuliaisiksi.

Raamattuopisto on oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä.

Veli-Matti-Kujala-vararehtori-SuomenRaamattuopisto

Vastaava opettaja

vararehtori
TM Veli-Matti Kujala
veli-matti.kujala@sro.fi
p. 09 5123 9119

Raamatun opiskelua pöydän ääressä

Opiskelijatarinat

Helena, Timo ja Teija kertovat opinnoistaan Avoimessa raamattukoulussa Kauniaisissa.

Arkin kurssikalenteri

Esittelyssä: Avoin raamattukoulu

Avoin raamattukoulu on:

  • aikaa itselle ja Jumalalle
  • irtiotto puristavasta arjesta täysihoidossa pääkaupunkiseudun palvelujen ja kulttuuritarjonnan äärellä
  • Jumalan sanasta ja uskovien yhteydestä voimistumista ja rohkaistumista

Astu mukaan maailmanhistorian suurimpaan kertomukseen!

Avoimeen raamattukouluun voit hakea ympäri vuoden. Syvenny Raamatun sanomaan juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!