Suomen Raamattuopisto

Ravintola

Arkilounaan kruunaavat meillä leivotut tuoreet sämpylät!

HUOM! Ravintolamme on suljettu Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti 18.3.-13.4.2020 välisen ajan.

Raamattuopiston 148-paikkainen ravintola palvelee opiston henkilökuntaa ja opiskelijoita, mutta on avoinna myös muille. Ravintola on pääsääntöisesti avoinna seitsemänä päivänä viikossa vuoden ympäri lukuun ottamatta kesätaukoa. Erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat otetaan huomioon. Ateriat tarjotaan noutopöydästä.

Ravintolan aukioloajat

Aamiainen     7.30–9.00
Lounas          11.30–12.30
Päiväkahvi     14.00–15.00
Päivällinen     16.00–17.00 (ei sunnuntaisin)

Hinnasto

Aamiainen

Arkisin 6,50 €
Sunnuntaisin 7,00 €

Lounas

Arkisin 9,50 €
Sunnuntaisin 12,50 €

Päiväkahvi

Arkisin 3,00 €

Päivällinen

Arkisin 7,50 €

Alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet -25 % normaalihinnoista.
Lapset alle 7 vuotta veloituksetta.
Lapset 7–12-vuotta -50 %
Nuoret 13–17-vuotta -25 %

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Maksutavat

Ruokalippuja voi ostaa toimistosta arkisin klo 9–15 sekä tapahtumien yhteydessä lauantaisin ja sunnuntaisin lounasaikaan. Maksutapoina käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit. Ravintolan aukiolon voi varmistaa toimistosta arkisin klo 9-15, p. 09 5123 910.

Suomen Raamattuopisto

Suomen Raamattuopisto

Osoite:
Helsingintie 10
02700 KAUNIAINEN

Kokouspalvelut:
info@sro.fi
p. 09 5123 910

Ruokapalvelut:
Anita Makkonen
anita.makkonen@sro.fi
p. 09 5123 9138

Lounaslista

Lounaslista viikko 12, 16.-22.3.2020

Maanantai
nuudeli-kanakookosvuoka M
kasvisvuoka M L
hedelmärahka L G
kahvi / tee

Tiistai
kaalikääryle/kasviskääryle M G
juuresmuussi M G
hedelmäsalaatti M G
kahvi / tee

Keskiviikko
keittiö suljettu

Torstai
keittiö suljettu

Perjantai
keittiö suljettu

Lauantai
keittiö suljettu

Sunnuntai
keittiö suljettu

Pidätämme oikeuden muutoksiin
l=laktoositon, m=maidoton, g=gluteeniton

SRO-lounasravintola-ruokala-linjasto-sampylat
Leipiä pöydällä
Salaattiannos lautasella

Tervetuloa ruokailemaan viihtyisässä ympäristössä maukasta, omassa keittiössä valmistettua ruokaa.