lukuvuosi 2024-2025

Opintotarjonta

Haku syksyn 2024 opintoihin on meneillään. Tule Kauniaisiin, meillä on sinulle paikka!

1. Raamatun peruskurssi PK nuorille

Nuorten Raamatun peruskurssilla löydät elämällesi suunnan ja saat Jumalan sanasta varmuutta elää rohkeasti kristittynä. Saat uusia ystäviä ja opiskelet Raamattua luotettavien ja osaavien opettajien johdolla.

Kurssi on tarkoitettu kaikille 16-26 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

2. PK International

PK International -linja on tarkoitettu sinulle 18–26-vuotias nuori aikuinen, joka haluat opiskella Raamattua ja saada ainutlaatuisen näkökulman kansainväliseen työhön.

Opiskeluun sisältyy opintojakso ulkomailla.

3. Musiikkilinja

Musiikkilinjalla kehität taitojasi muusikkona, saat soittokavereita ja olet valmiimpi musiikin jatko-opintoihin. Pääset mukaan moneen mielenkiintoiseen opintokokonaisuuteen, jotka liittyvät yhtyesoittoon, lauluun, musiikin tyyleihin, musiikinteoriaan, elämään ja uskoon.

4. Missiomusalinja

Missiomusalinjalla painopiste on evankelioinnissa ja lähetystyössä. Opit ymmärtämään muita kulttuureja ja viemään ilosanomaa musiikin keinoin sinne, missä sitä ei vielä tunneta.

Opintoihin kuuluu noin kahden viikon mittainen ulkomaanmatka.

5. Musiikintuottamisen linja

Suomen Raamattuopiston musiikin tuottamisen linja on sinun kiitoratasi tuottajan, biisinkirjoittajan tai pelimuusikon urapolulla! Opit biisintuotantoprosessin alusta loppuun.

Linjan käytyäsi osaat työskennellä muusikoiden ja taiteilijoiden kanssa ja analysoida omaa tuottamistasi tavalla, joka auttaa sinua kehittymään jatkossa.

6. Sportti-PK

Sportti-PK on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville, uraa urheilun parissa suunnitteleville jokaiselle joka haluaa viettää välivuoden liikunnan ja urheilun parissa. Sportti-PK:lla yhdistyvät usko ja urheilu.

Sportti-PK:lla opetusta toteutetaan Kauniaisissa ja Vuokatissa, jossa on maailman luokan puitteet liikunnan ja urheilun harrastamiselle.

7. Tiimityön linja

Saat mahdollisuuden palvella omilla lahjoillasi, opit kantamaan vastuuta ja löydät paikkasi tiimipelaajana.  Tiimityön linjalla keskitytään työssä oppimiseen. Opiskelijana saat harjoitella ohjatusti projektien hallintaa ja pienempien kokonaisuuksien johtamista osana tiimiä.

Tiimityön linja on hyvä mahdollisuus saada käytännön työkokemusta.

8. Polku korkeakouluopintoihin

Polku korkeakouluopintoihin -opintolinja on edullinen vaihtoehto valmennuskurssille. Etäopinnot ja pääsykokeisiin valmistautuminen sujuvat paremmin, kun opiskelet tutorin johdolla kannustavassa ympäristössä yhdessä muiden kanssa.

Kehität ja hiot opiskelutaitoja ja saat kevätkaudella apua hakuprosessiin ja tutorointia pääsykoekirjojen omaksumisessa.

Musiikkilinjan konsertti

Musiikkilinjan assarit Pekka, Tuomas ja Saana kokosivat listan opintojen parhaista puolista

Opiskelijatarinoita urheilulinjalta

Sro Urheilulinja Aktiivikuva

Urheilulinjan opiskelijat Emilia ja Antti kertovat omia kokemuksiaan urheilijoina kehittymisestä.

Virtuaalinen tutustumispäivä Youtubessa

Astu sisään ja tutustu Kauniaisten kampuksellemme!

Suomen Raamattuopiston virtuaalisessa tutustumispäivässä esittelemme:

  • opiston laajaa koulutustarjontaa
  • nykyaikaisia oppimisympäristöjä
  • eri ikäisten opiskelu- ja opiskelijaelämää kampuksellamme

Musiikista vastaavat musiikkilinjan opiskelijat.

Virtuaalitapahtuma on suunnattu hakijoille, opoille ja kaikille Raamattuopistosta kiinnostuneille.