Suomen Raamattuopiston rehtorin Marja-Kaarina Marttilan blogi

Mitä kesällä kannattaa tehdä?

Kirjoittajalta Marja-Kaarina Marttila | 17.6.2022 | Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä kesällä kannattaa tehdä?

Kesälomalla kannattaa varata aikaa omille hiljaisille hetkille, joissa avautuu Raamatun sanalle kanava. Jumala haluaa tavoittaa meidät ja haluaa kuunnella sinua ja minua. Saamme sanasta rohkaisua, toivoa tai myös nuhdetta ja muistutusta. Raamatun avatessasi voit sanoa kuten pikkupoika Samuel sanoi, puhu Herra palvelijasi kuulee ja sitten kuunnella Herran hiljaista ääntä Elian tapaan.

Suomen Raamattuopiston rehtorin Marja-Kaarina Marttilan blogi

Perusoikeutemme ovat demokratian perusta

Kirjoittajalta Marja-Kaarina Marttila | 8.2.2022 | Kommentit pois päältä artikkelissa Perusoikeutemme ovat demokratian perusta

Meillä on kristittyinä oikeus uskoa ja opettaa kuten Raamatussa asiat ilmaistaan sekä uskon sisältöä koskevissa asioissa että myös ihmistä ja ihmisenä elämistä koskevissa Raamatun eettisissä opetuksissa. Oikeudessa ei voida määrätä, mihin Raamatun kohtiin kristitty uskonnonvapauden perusteella saa uskoa.

Rehtori Marja-Kaarina Marttila. Kuva: V-P Kangas

Rehtorin blogi: Saat anteeksi

Kirjoittajalta Marja-Kaarina Marttila | 19.12.2020 | Kommentit pois päältä artikkelissa Rehtorin blogi: Saat anteeksi

Vuoden pimeimpään aikaan saattaa mieli olla maassa, unikaan ei oikein tule ja kesällä pieneltä näyttäneet murheet ovat kasvaneet suuremmiksi. Kuljemme hartiat kumarassa ja yritämme selvitä päivästä toiseen. Nyt koronan aikaan tämä vuoden aika on ollut vielä raskaampaa. Paikallislehtemme Keski-Uusimaan pilapiirtäjä Make sanaili joululaulun näin..

Raamattuopiston rehtori Marja-Kaarina Marttila

Rehtorin blogi: Ihmeellinen elämä

Kirjoittajalta Marja-Kaarina Marttila | 2.9.2020 |

Jumala tekee ihmeitään siellä, missä tahtoo, eikä kukaan voi niitä ansaita. Hän luo tyhjästä ja herättää henkiin hengellisesti kuolleet. Hän antaa kasvun ihmeen ja voiman aina sadonkorjuun päivään saakka, kun Jeesus tulee takaisin.

Raamattuopiston rehtori Marja-Kaarina Marttila

Rehtorin blogi: Rukouskutsu

Kirjoittajalta Marja-Kaarina Marttila | 22.6.2020 | Kommentit pois päältä artikkelissa Rehtorin blogi: Rukouskutsu

Joskus muistamme rukoilla vasta, kun Jumala pysäyttää meidät arkisen kiireemme keskellä. Näin kävi nyt, kun jouduimme pysymään kotona ja elämän hälinä ja hyörinä hiljeni viikoiksi. Jumala yksin tietää sydämemme, mutta nyt on ehkä ollut aikaa sitä tutkia vähän itsekin. Miltä näyttää? Mitkä asiat täyttävät sydämemme ja mielemme? Onko siellä tilaa rukoukselle, armon anomiselle? Rehtorin blogi 2/2020

Maria-Kaarina Marttila

Suomen Raamattuopiston Rehtori

Olen ihminen, joka mielellään kuuntelee toisten ihmisten elämäntarinoita, lukee elämäkertoja ja tutkistelee niitä mielessään kasvimaata hoitaessaan. Varsinkin Jeesuksen elämäkerta ja sanat tarjoavat ehtymätöntä innoitusta ja lohtua koko elämään.

09 5123 9129
045 650 4785