Tietosuoja

Tietosuojavastaava

Mikäli sinulla on kysymyksiä Suomen Raamattuopiston Säätiön konsernin tietosuoja-asioihin liittyen, haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä tai ilmoittaa epäillystä tietosuoja- tai tietoturvaongelmasta, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme. Voit myös käyttää helposti muistettavaa alias-osoitetta tietosuoja@sro.fi.

Tietosuoja-asioihin liittyvä yhteydenottosi käsitellään aina luottamuksellisesti, ja tietosuojavastaava edustaa Sinua rekisteröidyn yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Mikäli yhteydenottosi on arkaluontoinen tai sisältää henkilötietojasi, voit tarvittaessa suojata viestisi käyttäen PGP-salausta (esim. GnuPG). Liitä mukaan tiedot omasta julkisesta avaimestasi, niin saat myös vastauksen salattuna.

"Tietosuojavastaava valvoo tietosuoja-asetuksen noudattamista henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojavastaava on tietosuojalainsäädäntöä ja alan käytäntöjä tunteva henkilö, joka toimii organisaatiossa rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijöiden tukena."  - Tietosuojavaltuutetun toimisto

Evästeiden (cookies) käyttö

  • Palvelussa käytetään evästeitä.
  • Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.
  • Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla.
  • Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä.
  • Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Tallentuneet evästeet voi halutessaan poistaa.
  • Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä.
  • Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee

Esa Jokinen

ICT-päällikkö, tietosuojavastaava
p. 09 5123 9114
esa.jokinen@sro.fi
PGP-salausavain