Suomen

Raamattuopisto

Raamattu keskelle elämää

Mikä on Suomen Raamattuopisto?

Kun haluat tulla mukavaan seuraan opiskelemaan Raamattua, musiikkia tai harrastamaan liikuntaa pitkäjänteisesti, olet juuri oikealla verkkosivulla. Suomen Raamattuopisto on Suomen Raamattuopiston Säätiön ylläpitämä kristillinen kansanopisto, joka toimii kolmessa kunnassa: Kauniaisissa, Oulussa ja Sotkamossa. Kansanopistossamme annetaan vapaan sivistystyön koulutusta, joka ei ole tutkintotavoitteista. Lyhytkurssit ovat kaikille avoimia ja pitkille linjoille haetaan hakulomakkeella.

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Suomen Raamattupiston Kauniaisten kampus sijaitsee kauniilla rinnetontilla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla.

Suomen Raamattuopisto on syntynyt hengellisestä herätyksestä ja uskoon tulleiden opetuksen tarpeesta. Kutsumme ihmisiä uskomaan evankeliumin, kasvamaan Jumalan sanan tuntemisessa ja elämään siitä todistaen ja palvellen. Toiminta-ajatuksemme on Raamattu keskelle elämää ja sen mukaisesti suuntaamme kaikkea työtämme.

Raamattuopiston opintotarjonta

Suomen Raamattuopistossa on kansanopistolinjoja, joille voi tulla opiskelemaan koko lukuvuodeksi ja niiden rinnalla sekä Raamattuun että laajalti muihin aiheisiin keskittyviä lyhytkursseja. Kaikilla pitkillä linjoillamme opiskellaan Raamattua ja keskustellaan siitä nousevista kysymyksistä.

Tällä hetkellä meillä toimivat pitkät linjat:

Erityisesti nuorille Raamatun peruskurssi, Urheilulinja ja Musiikkilinja erilaisine suuntautumisvaihtoehtoineen kuten musiikintuottaminen ja Missiomusalinja.

Vähän varttuneemmille on suunnattu Avoin Raamattukoulu, Sisälle sanaan -monimuotokoulutus ja Kirkon kansainvälisiin tehtäviin valmentava Lähetyskurssi.

Maahanmuuttajille meillä on useampia koulutuksia, joista tunnetuin Kristittynä Suomessa – maahanmuuttajalinja on kotoutumiskoulutusta vastaikään Suomeen tulleelle ja koulutus lähtee suomen kielen opetuksessa aivan alusta. Yki-treeni on kolmen kuukauden suomen kielen harjoittelujakso Yki-testiin valmistautuville. Työttömille maahanmuuttajille tarjoamme viikon mittaisia Polku työhön -kursseja, joilla harjoitellaan työnhakutaitoja. Lisäksi pidämme suomen kielen intensiivikursseja.

Vuosittain meillä on sielunhoidon ja mielenterveystyön opintopäivät syksyllä ja keväällä, Teologiset opintopäivät vuoden alussa ja Hengelliset syventymispäivät elokuussa. Lisäksi järjestämme lyhytkursseja eri aihepiireistä alkaen avioliittoleireistä musiikin sovittamiseen. Tutustuthan laajaan lyhytkurssitarjontaamme tästä linkistä.

 

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan meille Raamattua ja ihmisenä elämistä,

Marja-Kaarina Marttila
rehtori

Rehtori

Rehtori Marja-Kaarina Marttila

TM Marja-Kaarina Marttila
marja-kaarina.marttila@sro.fi
p. 09 5123 9129
p. 045 650 4785

Vararehtori

Veli Matti Kujala Vararehtori Suomenraamattuopisto

TM Veli-Matti Kujala
veli-matti.kujala@sro.fi
p. 09 5123 9119.

Esittelyssä: Suomen Raamattuopisto

Usein kysytyt kysymykset:

  • Miksi Suomen Raamattuopisto on olemassa?
  • Mitä Raamattuopistossa voi opiskella?
  • Missä Raamattuopisto sijaitsee?
  • Mitä jokaisen Raamattuopistossa opiskelevan toivotaan oppivan?

Kysymyksiin vastaa Raamattuopiston rehtori Marja-Kaarina Marttila.

Hakuaika syyslukukaudelle päättyy 18.6.2020. Lähetä hakemuksesi nyt!