Kokonaiskuva Raamatusta

Sisälle Sanaan

Sisälle Sanaan on kahdeksasta viikonlopusta koostuva opintokokonaisuus, joka antaa sinulle kokonaiskuvan Raamatusta.

Raamatun ison kuvan ymmärtäminen antaa sinulle työvälineet ymmärtää vaikeat ja irralliseksi jääneet raamatunkohdat. Kurssin käytyäsi löydät tutuistakin raamatunkohdista uusia näkökulmia ja ymmärrät jokaisen yksittäisen raamatunkirjan erityisluonteen.

Opit keskeisiä termejä alkukielillä, joita osaavat ja innostavat opettajat nostavat esille. Pääset keskustelemaan löydöistäsi toisten opiskelijoiden kanssa. Jokaisesta viikonlopusta saat kattavat oppimateriaalit, joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti opiskelua kotona. Sisälle Sanaan kurssi rohkaisee lukemaan Raamatun vuodessa läpi.

Opintojen sisältö

  • Perusoppimäärä: viikonloput (5 ov)
  • Perus- ja syventävä oppimäärä: viikonloput ja viikonlopun teemaa syventävät kirjalliset tehtävät (12 ov)
  • Reilut alennukset kurssikirjoista
  • Todistus raamattutiedon monimuotokoulutuksen suorittamisesta
  • Täydennyskoulutusta seurakunnan työntekijälle
  • Mahdollisuus käydä koko sarja tai valita itselle sopivat viikonloput

Osallistujien kokemuksia

"Tykkäsin tosi paljon Sisälle Sanaan kurssista. Tutuista raamatunkohdista sai uusia näkökulmia ja koin opettavaisena sen, että Uuden ja Vanhan testamentin sanoma kulki opetuksessa rinnakkain. Opetus oli syvällistä, mutta silti ymmärrettävää. Jokainen viikonloppu oli runsas tietopaketti ja kurssilta sai mukaansa kattavat kurssimateriaalit."
Annika

 "Kiitos aivan erinomaisesta kurssiviikonlopusta. Viikonloppu oli erittäin monipuolinen ja täysipainoinen... todellinen huhtikuun aarre!"
Leena

Vastaava opettaja

Veli-Matti-Kujala-vararehtori-SuomenRaamattuopisto

vararehtori
TM Veli-Matti Kujala
veli-matti.kujala@sro.fi
p. 09 5123 9119.

Opintomaksu

Yksittäinen viikonloppu 46 €. Sisältää opetukset ja oppimateriaalit.

Koko lukukauden opiskelevalle kauden viimeisen viikonlopun kurssimaksu on 0 euroa.

Koko Sisälle Sanaan opintokokonaisuuden suorittavalle Antti Laadon Vanhan testamentin kommentaarisarja puoleen hintaan Perussanoman myymälästä.

Hakeminen

Voit aloittaa Sisälle Sanaan viikonloppujen läpikäymisen milloin vain. Kaikkiin Sisälle Sanaan viikonloppuihin ilmoittaudutaan nettilomakkeella. 

Jos haluat osallistua vain yksittäisiin viikonloppuihin, niihin ilmoittaudutaan kuhunkin erikseen viikonlopun ohjelman kautta tai soittamalla opintotoimistoon 09 512 3910.

Tulevat opintojaksot

PAAVALIN KIRJEET – Sisälle Sanaan viikonloppu (6.-8.3.2020)

Roomalaiskirje, 1.-2. Korinttilaiskirje, 1.-2. Tessalonikalaiskirje, Galatalaiskirje, Efesolaiskirje, Filippiläiskirje, Kolossalaiskirje, 1.-2. Timoteuskurje, Kirje Titukselle ja Kirje Timoteukselle. Luther löysi kirkkaan evankeliumin Paavalin kirjeistä. Toimeliaana miehenä Paavali opetti esimerkiksi jumalattoman vanhurskauttamisesta, avioliitosta, elämästä Kristuksessa, kristityn vapaudesta ja Jeesuksen paluusta. Miten nämä kirjeet antavat aikaansa sidottuihin ongelmiin ajattomia vastauksia?

KATOLISET KIRJEET JA HEPREALAISKIRJE – Sisälle Sanaan viikonloppu (3.-5.4.2020)

1.-2. Pietarinkirje, 1.-3. Johanneksen kirje, Jaakobin kirje, Juudan kirje ja Heprealaiskirje. Pietari, Johannes, Jaakob ja Juuda antoivat varoituksia harhaopeista ja vääristä opettajista. Olivatko apostolit turhankin ”tiukkapipoja”? Mikä olisi meille turvallinen tie kuljettavaksi?

JOHANNEKSEN ILMESTYS – Sisälle Sanaan viikonloppu (15.-17.5.2020)

Kauhistavia näkyjä, mutta samalla myös näkyjä taivaan ihanuudesta. Tätä on Johanneksen ilmestys. Tarkempi tutustuminen kirjaan poistaa vääränlaiset pelot, luo luottamusta Jumalaan ja tuottaa toivoa ja turvallisuutta.

Esittelyssä: Sisälle Sanaan

Sisälle Sanaan on:

  • turvallista, luotettavaa ja ravitsevaa raamatunopetusta
  • irtiotto arjesta täysihoidossa
  • Jumalan Sanasta ja uskovien yhteydestä voimistumista ja rohkaistumista

Astu mukaan maailmanhistorian suurimpaan kertomukseen.

Astu mukaan maailmanhistorian suurimpaan kertomukseen!