Opiskelijoiden kokemuksia Kristittynä Suomessa -linjasta

Kristittynä Suomessa linjan opiskelija Wilma.

Wilma (Filippiinit)

"Olen oppinut ihan hyvin, koska ennen minä en puhu mitään. Mutta nyt minä yritän puhua koko ajan suomea."

Htay (Myanmar/Burma): Mä tykkään tästä, koska opiskelemme yhdessä rauhallisesti ja rehellisesti. Olen onnekas täällä ja saan soittaa kitaraa ja laulaa.

Morin (Sri Lanka): Tämä on minulle toinen kurssi, mutta nyt vasta puhun suomea. Olin ujo, mutta kurssi on auttanut minua, koska haluan opiskella myös Raamattua.

Kadar (kurdi): Luulin, että kurssi on vain suomen kieltä, mutta se antaakin menetelmän Suomen yhteiskuntaan kotoutumiseen.

Anna (Venäjä): Jos haluat löytää uusia ystäviä, oppia suomen kieltä ja kulttuuria, tämä kurssi on juuri sinulle. Nyt tiedän mikä maa Suomi on ja millaiset on suomalaiset ihmiset, koska minulla on avain – Suomen kieli!

Chief (Ghana): Nyt minä osaan puhua ja ymmärtää suomen kieltä. Olen oppinut paljon erilaista kulttuuria, koska opiskelijat tulevat eri maista.

Omer (Israel): Kurssi sopii erityisesti ihmisille, jotka haluaisivat opiskella Raamattua ja suomen kieltä läheisessä ilmapiirissä.

Richard (Kenia): Asuin Suomessa 7 vuotta ja ajattelin, että tunnen maata, mutta yllätyin, että en tiedä paljon. Suosittelen kurssia, jos haluat oppia työelämästä  Suomessa.

Masih (Afganistan): Tämä kurssi on tosi hyvin minulle, koska nyt mä tiedän, millainen uskonto on Suomessa.

Greg (USA): Olen asunut ennenkin Suomessa, mutta nyt kolmen kuukauden jälkeen voin ymmärtää ja puhua suomea paremmin kuin koskaan ennen. Pidän historiasta, koska se antaa minulle ymmärryksen suomalaisesta elämästä.

Sylvere (Ruanda): Tämä kurssi on hyvä koska opiskellaan suomen kieltä Raamatusta. Raamattu on hyvä sanakirja.

Anna (Venäjä): Jos haluat löytää uusia ystäviä, oppia suomen kieltä ja kulttuuria, tämä kurssi on juuri sinulle. Nyt tiedän mikä maa Suomi on ja millaiset on suomalaiset ihmiset, koska minulla on avain – Suomen kieli!

Välivuosi PK:lla lukion jälkeen

"Raamatun peruskurssi on ollut lupa kysellä, olla keskeneräinen ja oikeasti miettiä elämää."

Näin videolla kertoo Raamattuopistossa PK:lla lukukauden 2018-2019 opiskellut Wilma.

Tule Raamatun peruskurssille löytämään suunta omalle elämällesi!