Suomen Raamattuopisto jatkaa toimintaansa verkossa

Santeri Marjokorpi opettaa Raamattua
Raamattuopiston Kauniaisten kampuksella luokkahuoneet ovat tyhjentyneet ja opetus siirtynyt verkkoon.

SRO:n toiminnasta tiistaina 31.3.2020

Suomen Raamattuopisto jatkaa toimintaansa koronaviruksen leviämisen estämiseksi määrätyistä rajoitustoimista huolimatta. Olemme löytäneet uusia tapoja järjestää koulutusta linjoillamme 13.5.2020 saakka. Sen jälkeen toivomme, että ainakin osittain voisimme palata lähiopetukseen.

Olemme siirtyneet etäopetukseen 18.3.2020 alkaen niillä linjoilla, joilla se on mahdollista. Järjestämme myös lyhytkursseja verkkotyökalun avulla ja seuraava tällainen on Sisälle Sanaan, jonka aiheena on Uuden testamentin Ilmestyskirja. Ilmestyskirja vie meidät pohtimaan Jumalan toimintaa aikojen lopulla ja samalla se avaa meille näkymän taivaan iloon. Kurssilla opettavat Veli-Matti Kujala, Jari Rankinen ja Santeri Marjokorpi. Voit ilmoittautua mukaan verkkokurssille tästä linkistä.

Seuraamme poikkeustilan kehittymistä ja kerromme tällä sivulla, miten koulutuksemme jatkuu.

Haku lukuvuoden 2020-2021 linjoille on alkanut

Nyt on paras aika hakea ensi lukuvuoden linjoille. Tiedot kaikista linjoista ja hakulomakkeet löydät tältä sivulta. Kiinnostavatko sinua musiikkiopinnot kristillisessä ympäristössä, urheilulähetystyön haasteet tai Raamatun järjestelmällinen opiskelu asiantuntijoiden avulla? Raamatun peruskurssi nuorille, perinteinen PK, on erinomainen vaihtoehto välivuodeksi. Onko sinulla maahanmuuttajaystäviä, jotka etsivät suomen kielen kursseja? Olethan rohkeasti yhteydessä linjan vastaavaan opettajaan, jos haluat tietää lisää opintojen sisällöstä tai lähetä saman tien sähköinen hakemus.

Koronavirus on meille kristityille kutsu rukoukseen. Rukoilemme, että Jumala laskee siunaavan kätensä kansamme ja koko maailman ylle ja armahtaa meidät.

Varjelusta Sinun ja läheistesi elämään.

Rehtori Marja-Kaarina Marttila

Marja-Kaarina Marttila
rehtori
Suomen Raamattuopisto
Helsingintie 10
02700 Kauniainen
09 512 39129