Tiedote: Suuri askel Suomen Raamattuopistolle

Suomen Raamattuopiston luminen päärakennus Kauniaisissa

Avoimien ovien yleisöluennot striimataan suorana

Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel Suomen Raamattuopistolle. SRO:ssa on tapahtunut historiaa: ensimmäinen torstain avoin luento on lähetetty 28.1.2021 suorana sro.fi/tv:n kautta.

 Koronarajoitusten jatkuessa pyrimme striimaamaan kaikki torstain luennot klo 10.30-12.00, sillä paikan päälle ei valitettavasti nyt voi tulla luentoa seuraamaan.

Kevään aikana on vielä monia mielenkiintoisia aiheita luvassa, kuten esimerkiksi:

25.2. Lutherin tärkein löytö ja tärkein perintö — Laki ja evankeliumi minun elämässäni: emeritustoiminnanjohtaja, TT Raimo Mäkelä

ja

6.5. Musiikki Jumalan työssä: Musiikkilinjan vastaava opettaja FM Mikko Nikula

Tarkemmat tiedot Avoimien ovien yleisöluennoista löydät tältä sivulta.

Kaikille Raamattuopiston opintolinjoille voi tulla vielä mukaan

Oletko työtä vailla tai muuten mietit, mitä pitkän koronakevään aikana tekisit?  Tai onko lähelläsi nuori ilman opiskelupaikkaa?

Älä jää yksin murehtimaan, vaan tule meille opiskelemaan tai kehota nuorta täyttämään hakulomake ja hakemaan meille. Kaikille linjoille voi vielä tulla mukaan lähettämällä hakulomakkeen linjan vastaavalle opettajalle. Lisätietoja löydät tältä sivulta.

Avoin Raamattukoulu on nimensä mukaisesti nyt niin avoin, että voit liittyä mukaan vaikka viikoksi kerrallaan kokonaan etänä. Kysy lisää Arkin vastaavalta opettajalta Jussilta jussi.seppala@sro.fi .

Suomen Raamattuopiston opetus jatkuu etänä 28.2.2021 saakka. Odotamme pandemian talttumista ja ilmoitamme, heti kun pääsemme palaamaan lähiopetukseen. Seuraathan ilmoituksia tällä verkkosivulla.

Ettei kukaan jäisi armosta osattomaksi

Emme voi vielä täysin ymmärtää, mikä merkitys korona-vitsauksella on maailman historiassa. Täällä SRO:ssa voimme silti jo nyt nähdä, että olemme olosuhteiden sanelemina ottaneet haltuun uusia opetus- ja koulutusmenetelmiä, jotka ovat tulleet jäädäkseen.

Missiomme mukaisesti toivomme niidenkin kautta tavoittavamme yhä enemmän ihmisiä,  ettei kukaan jäisi armosta osattomaksi.

Rehtori Marja-Kaarina Marttila

Tuestasi kiittäen ja Sinua siunaten,

Marja-Kaarina Marttila
rehtori