Tiedote koronavirukseen liittyen ystävillemme, asiakkaillemme, tapahtumiimme ja koulutuksiimme osallistuville ja niitä järjestäville sekä toteuttaville

Suomen Raamattuopiston päärakennus

Elämme Suomessa nyt poikkeusolosuhteissa. Suomen Raamattuopiston toiminta sopeutetaan tilanteeseen. Valtioneuvoston päätöksen perusteella toimimme seuraavasti:

Päivitetty 16.3.2020 klo 18:20

Ohjeistus Raamattuopiston linjoista ja kursseista

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti Suomen Raamattuopiston kansanopistolinjat ja lyhytkurssit keskeytetään ajalle 18.3-13.4.2020.

Vapaan sivistystyön tilat on päätetty sulkea ja lähiopetus niissä keskeyttää. SRO:ssa se tarkoittaa, että opetustiloissa Kauniaisissa ja Sotkamossa ei järjestetä mitään opetusta, keittiö suljetaan. Etäopetusmahdollisuutta ja kurssien järjestämistä virtuaalisesti selvitetään.

Raamattuopiston tuottamaa ohjelmaa voi seurata Radio Dein välityksellä, kotisivuillamme osoitteissa www.sro.fi ja www.raamattuopisto.fi, videoina Facebook-sivullamme ja podcasteina.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset Raamattuopistolla toteutetaan toistaiseksi vain radiolähetyksin. Jumalanpalveluskävijöitä ei valitettavasti voi Raamattuopistolle tulla.

Papit voivat toimittaa ehtoollista “yksityisesti” ainakin pyydettäessä (vrt. “Ehtoollinen sairaan luona”). Ehtoollista voidaan siis pyytää ja kehottaa pyytämään, jos ja kun sitä ei ole yleisesti messuissa saatavilla.

Perussanoma

Perussanoman asiakaspalvelu ja kirjamyynti saattavat olla avoinna lyhennetyin aukioloajoin. Tarkemmat tiedot asiakaspalvelun puhelinnumerosta (09) 5123 9120 sekä Perussanoman verkkosivuilta: www.perussanoma.fi

Perussanoman kirjatoimituksissa saattaa esiintyä satunnaisesti pieniä viiveitä. Pääosin toimimme täysin normaalisti.

Näiltä sivuilta ja osoitteesta www.raamattuopisto.fi saat ajantasaista tietoa muuttuvasta tilanteesta liittyen Raamattuopiston toimintaan.

 

Raamattuopiston tukeminen 

Mikäli haluat tukea Raamattuopistoa tässä vaikeassa poikkeustilanteessa, voit tehdä sen:

  • verkkopankin kautta osoitteessa www.nettikolehti.fi
  • soittamalla 0600-02650 (21,86 € + pvm)
  • MobilePay-lahjoituksena käyttämällä lyhytnumeroa 13542
  • tekstiviestilahjoituksena lähettämällä tekstiviestin numeroon 16588. Kirjoita viestiin lahjoituksesi summa ja välilyönti SRO, eli joko 5 SRO, SRO, 10 SRO, 20 SRO tai 40 SRO.

Suosittelemme että et jää yksin, vaan seuraat hengellisiä ohjelmia, luet Raamattua, soittelet sukulaisillesi ja ystävillesi, rohkaiset ja tulet rohkaistuksi. Ennen kaikkea pyydämme sinua sulkemaan maamme ja kansamme ja koko maailman esirukouksiisi. Jumala meitä ja kotejamme siunatkoon.