Vietä elämäsi paras välivuosi Raamattuopistossa!

Sro Raamattuopisto Nuorten Linjat Haku Paalla

Haku syksyn 2019 opintoihin on alkanut. Tule Kauniaisiin ja vietä elämäsi paras välivuosi!

Raamattuopisto tarjoaa laadukasta opetusta kannustavassa ilmapiirissä. Paranna valmiuksiasi jatko-opintoihin ja kehitä taitojasi musiikin tai urheilun parissa tai syvenny Raamatun sanomaan legendaarisella nuorten raamattulinjalla.

Opintotarjontamme

1. Nuorten raamattulinja PK

Nuorten raamattulinja PK on tarkoitettu 16–26-vuotiaille nuorille, jotka haluavat viettää ainutlaatuisen vuoden syventyen Raamattuun.
Hae nuorten raamattulinjalle.

2. PK International

PK International -linja on tarkoitettu sinulle 18–26-vuotias nuori aikuinen, joka haluat opiskella Raamattua ja saada ainutlaatuisen näkökulman kansainväliseen työhön. Opiskeluun sisältyy opintojakso ulkomailla.
Hae PK International -linjalle.

3. Musiikkilinja

Musiikkilinja on intensiivistä opiskelua ja kehittymistä oman instrumentin parissa ammattitaitoisten opettajien johdolla.
Hae musiikkilinjalle.

4. Missiomusalinja

Missiomusalinjalla painopiste on evankelioinnissa ja lähetystyössä. Viemme ilosanomaa eteenpäin musiikin keinoin Suomessa ja ulkomailla.
Hae missiomusalinjalle.

5. Musiikintuottamisen linja

Musiikintuottamisen linjalla opit biisintuotantoprosessin alusta loppuun. Osaat työskennellä muusikoiden ja taiteilijoiden kanssa ja analysoida omaa tuottamistasi tavalla, joka auttaa sinua kehittymään jatkossa.
Hae musiikintuottamisen linjalle.

6. Urheilulinja

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville, uraa urheilun parissa suunnitteleville, sekä niille jotka haluavat pitää välivuoden liikunnan ja urheilun parissa. Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu. Urheilulinjan opetusta toteutetaan Kauniaisissa ja Vuokatissa, jossa on maailman luokan puitteet liikunnan ja urheilun harrastamiselle.
Hae urheilulinjalle.

7. Personal Trainer -opinnot

Urheilulijan Personal Trainer -opinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden hankkia itsellesi PT-sertifikaatti. Ammattitaitoisena personal trainerina sinulla on mahdollisuus toimia vaativissakin valmennus- ja ohjaustehtävissä.
Hae urheilulinjan Personal Trainer -opintoihin.

8. Tiimityön linja

Tiimityön linjalla keskitytään työssä oppimiseen ja kristittynä kasvamiseen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa määritellään työtehtävät ja opintojen tarkempi sisältö.
Hae tiimityön linjalle.

Opistomme sijaitsee pääkaupunkiseudun ytimessä, lyhyen junamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Älä jää suremaan, jos jäit ilman opiskelupaikkaa, vaan tule Kauniaisiin viettämään elämäsi paras välivuosi.

Hae nyt syksyn 2019 opintoihin!