”Olen oppinut hirmu paljon uutta musiikista, itsestäni ja Jumalasta. ”

"Olin miettinyt Musalinjalle tuloa useamman vuoden sen jälkeen, kun olin ystävältäni siitä kuullut, ja käynyt katsomassa joitakin Talentti-iltoja. Mahdollisuus tarjoutui keväällä 2020, kun työpesti päättyi edellisen vuoden loppuun ja seuraava suunta oli avoinna. Tuon kevään jälkeen oli tunne, että homma jäi vähän kesken ja tulinkin taas syksyllä takaisin opistolle oppimaan lisää uusien musalinjalaisten kanssa.

 

Musalinjalla on ollut hyvä pysähtyä ja miettiä, mitä seuraavaksi tekisi. Olen oppinut hirmu paljon uutta musiikista, itsestäni ja Jumalasta. Musalinjan turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä ja ilmapiirissä on saanut olla oma itsensä, tehdä yhdessä muiden kanssa, omista lähtökohdista ja oman osaamisen mukaan, kehittyä musiikin saralla ja kasvaa kristittynä. Yhteisöllisyys ja ihmiset ovat mielestäni yksi parhaista jutuista Musalinjalla. Iso pala tuntuikin jääneen pois, kun jouduimme taas joulukuun alussa siirtymään etäopetukseen. Tästä huolimatta, etäopetuksessakin saatiin jatkaa yhdessä opiskelua ja hengailtiin musalinjaporukalla oppituntien ulkopuolellakin esimerkiksi vapaamuotoisten Teams-hetkien muodossa.

 

Taitavien opettajien opastuksella olen päässyt kehittymään sekä laulajana, että kitaran ja pianon soitossa, ja tutustunut bänditunneilla myös muihin soittimiin. Näiden lisäksi olen oppinut myös ihan uusia, itselle ennalta aika vieraita juttuja. Ennen syksyn Talentti-iltoja en esimerkiksi ollut istunut valopöydän takana, mutta sieltäkin itseni löysin ja pääsin tekemään uutta aluevaltausta.

 

Aika Musalinjalla siis on ollut mahtavaa ja todella antoisaa. Olen saanut ihan uutta intoa omaan musiikkiharrastukseen, päässyt syventämään suhdettani Jumalaan ja tutustunut uusiin ystäviin. Näillä eväillä onkin hyvä jatkaa eteenpäin, kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia.”

– Reetta, laulaja-kitaristi

--

Suomen Raamattuopiston syksyn ja kevään musiikkilinjojen haku on nyt käynnissä!

Lue lisää ja täytä hakemus: musalinja.fi

 

Lue aikaisemmat opiskelijatarinat täältä: bit.ly/juttuja

 

Kirjoita kommentti