Tiedote: Pitkittynyt pandemia vaatii epävarmuuden sietokykyä ja henkisiä voimavaroja

Suomen Raamattuopiston päärakennus

Rehtori Marja-Kaarina Marttilan tiedote Suomen Raamattuopiston toiminnasta 29.3.2021

Suomen Raamattuopiston pitkät linjat ovat toimineet odotettua paremmin etäopetuksessa. Voit katsoa välähdyksen monipuolisesta ja mielenkiintoisesta Musiikkilinjalla opiskelusta Youtube-kanavaltamme.

Olemme silti odottaneet koko kevään, että tartuntojen määrä laskisi ja pääsisimme palaamaan lähiopetukseen. Nyt on selvinnyt, että joudumme jatkamaan koulutustoimintaa etänä vielä 11.4.2021 saakka. Voit hyvin tulla vielä mukaan Sinua kiinnostavalle opintolinjalle ottamalla yhteyttä suoraan linjan vastaavaan opettajaan.

Huomasithan, että meillä on huhtikuussa aivan uusi Perussanoman kanssa yhdessä toteutettava Kirjoittajakurssi 23.-25.4. Saat kuulla tarinoita tuttujen kirjojen taustalta ja tavata Perussanoman kirjailijoita. Ilmoittaudu mukaan!

Haku lukuvuodelle 2021-2022 on käynnissä

Nyt on paras aika hakea lukuvuodeksi 2021-2022 opiskelemaan meille.  Suomen Raamattuopiston kampus Kauniaisissa on avara ja luokat tilavia, joten pystymme tarjoamaan turvallisen paikan opiskeluun. Noudatamme terveysviranomaisten ohjeita ja pidämme huolta toinen toisestamme koko opistokodissa. Katso tarkemmin tiedot eri linjoistamme tältä sivustolta yläpalkista kohdasta opintotarjonta.

Meillä alkaa syksyllä kokonaan uusi linja Polku korkeakouluopintoihin, johon kutsumme mukaan korkeakouluopinnoista joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa haaveilevia. Autamme opiskelijaa löytämään itseään kiinnostavan opintopolun ja valmistautumaan pääsykokeeseen. Lue lisää täältä.

Pääsiäisen ajan jumalanpalvelukset striimataan SRO netti-tv:ssä

Pitkittynyt pandemia vaatii epävarmuuden sietokykyä ja henkisiä voimavaroja. Hiljaisella viikolla meillä on hyvä mahdollisuus striimattujen jumalanpalvelustemme kautta kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja pääsiäispäivänä tulla sanan kuuloon ja saada elämän leipää - parasta ruisleipää. Tuunataan laitteemme sro.fi/tv -kanavalle.

Valitusvirren sanoin toivotan Sinulle ja läheisillesi hiljaista iloa pääsiäisviikkoon.

Herran armoa on se, että vielä elämme,
hänen laupeutensa ei lopu koskaan.
Joka aamu Herran armo on uusi,
suuri on hänen uskollisuutensa.
Sieluni sanoo: »Herra on kaikkeni,
häneen minä turvaan. Val. 3:22

 

Marja-Kaarina Marttila
rehtori