Suomen Raamattuopiston lukuvuosi on käynnistynyt

Suomen Raamattuopiston päärakennus

Jumalan kämmenellä

Suomen Raamattuopiston lukuvuosi on käynnistynyt. Se alkaa aina Hengellisillä syventymispäivillä, jotka tänä vuonna tehtiin aivan uuden tavalla. Paikan päälle tänne Kauniaisiin pääsi vain noin satakunta, mutta tuhannet osallistuivat sro.fi/tv:n ja Radiodein kautta. Iloitsemme jokaisesta, joka löysi polun Ihmeellisen Elämän eli Jeesuksen ja hänen sanansa luo!

Jos et ehtinyt kuulemaan livenä lähetettyä ohjelmaa, voit katsoa ja kuunnella raamattutunteja ja seminaareja myöhemmin. Julkaisemme ne mahdollisimman pian.

Olemme valmistautuneet ottamaan uudet pitkien linjojen opiskelijat vastaan tänne suojatulle kampuksellemme. Me, opettajat ja muu henkilökunta, teemme kaiken voitavamme, että täällä olisi turvallista asua ja opiskella.

Jos vielä etsit opiskelupaikkaa tai nuoresi jäi vaille sitä, tutustuthan tällä sivulla Raamatun peruskurssiin, Musiikkilinjaan, Urheilulinjaan tai tule vaikka viikoksi Avoimeen Raamattukouluun. Maahanmuuttajien Kristittynä Suomessa -kotoutumislinjallekin mahtuu vielä mukaan. Tai jos etsit tekemistä viikonlopuksi, käythän katsomassa mitä lyhytkursseja meillä on tulossa Kauniaisissa ja Vuokatinrannassa.

Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen eikä ihminen,

Marja-Kaarina Marttila
rehtori