Perusta-lehden teologiset opintopäivät 2021 järjestetään kokonaan etänä

Perusta-lehden teologiset opintopäivät 2021 mainos
Perusta-lehden teologiset opintopäivät 3.-5.1.2021 järjestetään kokonaan etänä. Tervetuloa mukaan!

Seuraa luentoja ja osallistu keskusteluun verkossa

Uusimaa on koronapandemian leviämisvaiheessa, joten Suomen Raamattuopisto on päättänyt järjestää myös Perustan teologiset opintopäivät 3.-5.1.2021 kokonaan etänä. Luentoja voi seurata ja keskusteluun osallistua raamattuopisto.fi sivujen kautta kautta verkossa. Paikan päälle Suomen Raamattuopistoon Kauniaisiin ei voi valitettavasti tulla ollenkaan.

Kotimaisia ja ulkomaisia huippuvieraita

Ulkomainen vieras tohtori Rolf Sons pitää luentonsa suorana Saksasta. Rolf Sons on tutkinut Lutherin sieluhoidon teologiaa ja kirjoittanut useita sielunhoitoa käsitteleviä kirjoja. Häneltä on Perussanoman kautta ilmestynyt kirja Sielunhoidon sydämessä – Luther ja vapauttava usko. Sons on toiminut käytännöllisen teologian dosenttina ja myöhemmin rehtorina Alfred Bengel Hausissa. Nykyään hän toimii pappina Württenbergin evankelisessa maakirkossa.

Kotimaisista teologian asiantuntijoista luennoimassa ovat muun muassa piispa Jari Jolkkonen sekä professorit Kati Tervo-Niemelä ja Antti Laato. Kanavissa käsitellään laajasti keskustelua herättäviä ja ajankohtaisia teologisia aiheita, jotka liittyvät kirkkoon, lähetystyöhön, aikamme ideologioihin, eettisiin kysymyksiin, Raamattuun, sielunhoitoon ja kirkkohistoriaan.

Ilmoittaudu teologisille opintopäiville nyt

Kaikki luennot sekä suurin osa kanavista tulee osallistujien ulottuville verkossa. Nyt pääset seuraamaan useampaa mielenkiintoista kanavaa, mitä et olisi voinut tehdä paikan päällä!

Linkin ja salasanan etänä seurattavaan ohjelmaan saat ilmoittautumalla verkossa ja maksamalla kurssimaksun 89 euroa.

On tärkeää, että täytät kaikki ilmoittautumislinkin kautta avautuvat kohdat, sillä etänä toteutettava ohjelma on samalla myös SRO:n kansanopistokurssi. Tarjoamme painavaa ja laadukasta teologiaa edulliseen hintaan.

Tutustu uudistettuun ohjelmaan näillä verkkosivuilla ja ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian tästä linkistä.

Lisätiedot: jussi.seppala@sro.fi

Lämpimästi tervetuloa,

Rehtori Marja-Kaarina Marttila

Marja-Kaarina Marttila
Suomen Raamattuopiston rehtori

Jussi Seppälä Suomen Raamattuopisto

Jussi Seppälä
Avoimen Raamattukoulun vastaava opettaja