Suomen Raamattuopiston Urheilulinja on kattava polku liikunta-alan jatko-opintoihin urheiluopistoissa ja henkilökohtaiseen kehitykseen liikunnan harrastajana 

urheilulinjan opiskelijat kauniaisissa laskettelumäen huipulla syksyllä.
Urheilulinjan opiskelijoita Vuokatin laskettelurinteellä

Monipuolinen ja kattava liikunta-alan koulutus

Suomen Raamattuopiston (SRO) Urheilulinja tarjoaa perusteellisen perehdytyksen erilaisiin urheilulajeihin sekä liikunta-alan ammatilliselle urapolulle. Ohjelma on suunnattu kaikenlaisille urheilijoille ja liikunnan harrastajille, riippumatta heidän aiemmasta kokemuksestaan tai taitotasostaan.

Urheilulinjalla keskitymme laajaan valikoimaan erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja. Tarjoamme opetusta niin jalkapallossa, koripallossa, lentopallossa, tenniksessä, pöytätenniksessä kuin yleisurheilussakin. Lisäksi ohjelma sisältää kuntosaliharjoittelun opetusta ja fysiikan perusteita, tiivistää Urheilulinjan vastaava opettaja Niko Ijäs opintojen sisällön.

"Urheilulinjalla jokainen opiskelija otetaan vastaan juuri sellaisena kuin hän on – aiempia lähtötasovaatimuksia ei ole – ja opintojen painopiste on yksilöllisessä kehityksessä. Raamattuopiston Urheilulinjalla pääset kehittämään taitojasi ohjatusti ja tavoitteellisesti. Siksi innokkuus, avoimuus ja motivaatiosi kehittyä on tärkein edellytys osallistumiselle."

Urheilulinjan vastaava opettaja Niko Ijäs
Valmentaja Niko Ijäs

Suomen Raamattuopiston Urheilulinjalla ei tyydytä pelkästään käytännön taitoihin, vaan syvennymme myös liikunta-alan teorian opiskeluun. Tutustumme muun muassa urheilupsykologiaan, fysiologiaan, biomekaniikkaan sekä terveelliseen ruokavalioon. Urheilulinja tarjoaakin erinomaisen polun liikunta-alan jatko-opintoihin urheiluopistoissa ja yliopistossa.

Opiskelu tapahtuu pääosin pääkaupunkiseudun sydämessä Kauniaisissa, josta on hyvät yhteydet liikuntapaikoille. Ulkoilumaastot Raamattuopiston lähialueella tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet omatoimiseen liikuntaan ja harjoitteluun. Osa opinnoista toteutetaan maailmanluokan puitteissa Raamattuopiston Vuokatin kampuksella.

Opiskelun aikana on mahdollista asua urheiluopistojen tasoisessa täysihoidossa Raamattuopiston asuntolassa, jolloin opiskelun hintaan kuuluvat myös monipuoliset ja terveelliset ateriat.

Urheilulinjalla usko ja urheilu yhdistyvät

Suomen Raamattuopiston Urheilulinjan erityispiirre on uskon ja urheilun yhdistyminen. Raamattu kulkee punaisena lankana läpi koko opintojen. Raamatun tekstien kautta käsitellään mm. urheilijan henkistä hyvinvointia ja uskon roolia siinä.

Olipa tavoitteenasi edetä urheilijan urallasi urheiluopistojen ammatilliseen koulutukseen tai parantaa henkilökohtaista fyysistä kuntoasi ja terveyttäsi, Raamattuopiston Urheilulinja tarjoaa vankan perustan tavoitteidesi saavuttamiseksi.

– Urheilulinja toimii loistavana väylänä tuleviin liikunta-alan ammatillisiin koulutuksiin tai konkreettisena ensimmäisenä askeleena, mikäli tahdot ottaa suunnan kohti fyysisesti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää, Niko Ijäs sanoo ja toivottaa sinut tervetulleeksi Raamattuopiston Urheilulinjalle.

Lisätiedot ja hakuohjeet: raamattuopisto.fi/urheilulinja