Olisiko nyt hyvä sauma tulla Raamattuopistoon?

Kuva Artikkeliin (1)

Saitko juuri syksyn kirjoitukset tehtyä? Pääsitkö juuri armeijasta? Tai saitko opintosi juuri sellaiseen pisteeseen, että olisi kiva pitää breikkiä? Hyppää mukaan Raamattuopiston linjoille, vaikka kesken lukuvuoden….

 

 

Urheilulinjasta:

Urheilulinjalla liikut monipuolisesti ja kehität kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Urheilulinja on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille liikunnan ystäville, jotka haluavat itse kasvaa ja auttaa muita kasvamaan fyysisesti, sosiaalisesti, henkisesti ja hengellisesti. Urheilulinja toimii myös ponnahduslautana liikunta-alalle!

 

Hae mukaan: https://raamattuopisto.fi/urheilulinja/

 

 

Musiikkilinjasta:

Musiikkilinjalla kehität taitojasi muusikkona, saat soittokavereita ja olet valmiimpi musiikin jatko opintoihin. Musiikkilinjalla soitetaan, lauletaan, tuotetaan musiikkia ja toteutetaan erilaisia musiikkiproduktioita. Musiikkilinjalla vallitsee yhdessä tekemisen meininki sekä kristillinen ja kannustava ilmapiiri.

 

Hae mukaan: https://raamattuopisto.fi/musiikkilinja/

 

 

Raamatun peruskurssista eli PK:sta:

Raamatun peruskurssilla eli PK:lla opiskellaan Raamattua ja saadaan varmuutta elää rohkeasti kristittynä. Samalla mietitään omaa elämää, omia vahvuuksia ja elämän kysymyksiä mukavan porukan kanssa turvallisessa ympäristössä, jossa on helppo ottaa itsenäistymisen askelia.

 

Hae mukaan: https://raamattuopisto.fi/raamatun-peruskurssi/

 

 

Polku korkeakouluopinnoista:

Polku korkeakouluopintoihin -linjalla voit valmistautua rennossa ilmapiirissä kevään valintakokeisiin. Kurssilla pääset kehittämään opiskelutaitojasi ja saat apua pääsykoemateriaalien lukemiseen. Halutessasi voit myös suorittaa avoimen yliopiston kursseja tai korottaa yo-arvosanojasi. Yhdessä on helpompi ja mukavampi opiskella kuin yksin kotona.

 

Hae mukaan: Polku korkeakouluopintoihin – Suomen Raamattuopisto

 

Jatkis – Opistovuosi oppivelvollisille -linjasta:

 

Suomen Raamattuopiston alle 18-vuotiaiden oppivelvollisten linjalla hengähdät peruskoulun jälkeen ja selkeytät tulevaisuutesi seuraavia askeleita, vahvistat ja kehität opiskelutaitojasi sekä saat valmiuksia opintojen jatkamiseen lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa.

 

Hae mukaan: https://raamattuopisto.fi/opintolinja-oppivelvollisille/