Juttuja Musalinjalta: Hyvä ilmapiiri ja laadukas opetus innostavat Anttia

Antti

 

Antti opiskelee Suomen Raamattuopiston musiikkilinjalla, keskittyen erityisesti kosketinsoittimiin, musiikin tuotantoon sekä uutena instrumenttina viuluun. Antti kertoo kokemuksistaan:

"Musalinja on ollut kokonaisuudessaan mulle mahtava, antoisa ja inspiroiva kokemus ja koulu. Mielestäni on ollut kokonaisuudessaan laadukasta, selkeää ja mielenkiintoista teoria- ja musiikkiopetusta, huumoria ja musiikin iloa kuitenkaan unohtamatta. Musalinjalla ja koulussa ylipäätään vallitsee harvinaisen hyvä ilmapiiri ja me-henki oppilaiden kesken, ja henkilökunta ja muut työntekijät ovat myös tosi mukavia, rohkaisevia ja kannustavia. Opettajat ovat persoonallisia ja innostavia, musiikkiopetus on mukaansatempaavaa. Täällä on meillä hyvä nopeasti yhteen hitsautunut porukka, jonka seurassa viihtyy eikä kenenkään tarvitse olla yksin!

Minut sai tulemaan musalinjalle entinen vanha koulukaveri lukioajoilta, joka vinkkasi tästä koulusta minulle kokemuksensa jälkeen. Myöhemmin kuulin paikasta/koulusta hyvää muiltakin tutuilta ja tuttavilta. Jäi mieleen muiden kehut tästä paikasta, ja ajan kanssa haave tulla itsekkin kokemaan tämä mesta, onko se puheidensa arvoinen paikka. Ja täällä nyt ollaan. Enkä ole katunut!

Suosittelisin musalinjaa ehdottomasti kaikille nuorille ja myös vanhemmille nuorenmielisille ihmisille, jotka etsivät paikkaansa maailmassa, elämässä kristittynä ja ovat kiinnostuneet musiikista ja uskon asioista, kehittymään instrumentissaan muusikkona ja/tai haluu oppii tuntemaan Jumalaa paremmin! Ja myös kaikille jotka eivät tiedä mitä elämässään tekisi seuraavaksi lukion tai ammattikoulun jälkeen, ja haluaa vahvistaa musiikillista osaamistaan  harrastus tai tositarkoituksella tai pitää välivuoden hengähtäen ja tehdä jotakin oikeasti mielenkiintoista ja tavallisesta poikkeavaa."

Lisää Suomen Raamattuopiston musiikkilinjasta voit lukea osoitteesta musiikkilinja.fi.